Paski do zegarków marki DKNY

Donna Karan New York to amerykańska marka. Produkty DKNY spełniają najwyższe standardy, związane z kreatywnością, integracją, jakością i innowacyjnością.

Zamów pasek DKNY w sklepie internetowym Pasek-do-Zegarka.com. Podane ceny zawierają VAT. Dostawa będzie obciążona dodatkowymi kosztami w wysokości 2,50 - 4,95 euro.

Chcesz zapytać o swój pasek DKNY? Po prostu skontaktuj się z nami!

Items 1 to 16 of 371 total

per page

Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 16 of 371 total

per page

Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

DKNY horlogebanden bestel je bij Horloge-Bandjes.nl Donna Karan International is één van de toonaangevende merken van de mode kleding, accessoires en lifestyle. De missie van de Donna Karan Company, als een ontwerp-gedreven bedrijf, is de internationale impuls van New York in het ontwerp, de marketing en de levering van een complete lifestyle systeem vormen voor een wereldwijd klantenbestand. De hoogste normen van creativiteit, integriteit, kwaliteit en innovatie worden toegepast op hun producten en concepten. Eenvoudig gezegd, DKNY is de energie en de geest van New York, die International, eclectisch, leuk, snel en echt is. DKNY richt zich op de echte behoeften van mensen overal, van werk naar weekend, jeans tot 's avonds. Zowel modieus als vriendelijk, DKNY levert consistent zijn unieke mix van stijl over de hele wereld.